U Vukovaru od podmetnute eksplozivne naprave teško ozlijeđen 73- godišnjak

Nove obavijesti Vijesti

Prije dva dana, u nedjelju 19. lipnja u 8,15 sati vlasnik obiteljske kuće u Zagorskoj ulici u Vukovaru, prilikom otvaranja ulaznih vrata svoje kuće, aktivirao je za sada nepoznatu eksplozivna napravu koja je postavljena u noći 18/19 od strane nepoznate osobe, od čega je 73-godisnji vlasniku nanesenu teške tjelesne ozljede .

Iz policijske Uprave Vukovarsko srijemske napisali su priopcenje ;

Na mjesto događaja odmah su upućene hitne službe, kao i policijski službenici protueksplozijske zaštite.

Djelatnici hitne medicinske pomoći prevezli su ozlijeđenog 73-godišnjaka u NMB Vukovar.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su očevid kojim su utvrdili kako je nepoznati počinitelj tijekom noći 18./19. lipnja ispred ulaza u obiteljsku kuću u Zagorskoj ulici u Vukovaru postavio eksplozivnu napravu.

Otvaranjem vrata 73-godišnjak je aktivirao eksplozivnu napravu koja je eksplodirala i zadala mu teške tjelesne ozljede koje su utvrđene u NMB Vukovar.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje zbog sumnje u pokušaj počinjenja kaznenog djela Teško ubojstvo iz članka 111. stavka 1. Kaznenog zakona Republike Hrvatske.

Zaključno skrećemo pažnju da su policijski službenici protueksplozijske zaštite, uz pomoć službenog policijskog psa, poduzeli mjere i radnje s ciljem zaštite sigurnosti građana.